Beka<sup>®</sup> bed

Beka®, dat is de beste plek ter wereld

Volledig tot rust komen, genieten van pure luxe en eindeloos comfort: het is een zalig gevoel. Dat gevoel hoort sinds 1935 bij het Beka®-moment. De dag glijdt zachtjes van je af en je wordt weer volledig jezelf. Die momenten van indommelen en herbronnen beginnen bij de Belgische matrassen en boxsprings van Beka®.

Beka<sup>®</sup>-bed

Meer dan ‘Belgische matrassen’...

Een Beka®-bed kopen is dus zoveel méér dan een meubelstuk in huis halen. Het is een plek creëren waar slaapcomfort en elegantie samenvloeien. Een plek waar jij naar hartenlust kunt dommelen en soezen, beminnen, knuffelen, wegdromen en genieten van de beste nachtrust.

Gun jezelf een Beka®-moment
Vakmanschap

Ons vakmanschap

Een nacht in een bed van Beka® is een zorgeloze nacht, want je rust op 85 jaar vakmanschap. Elk Beka-product wordt met veel liefde en oog voor detail gemaakt. En dat zie en voel je.

Lees meer over ons vakmanschap
Beka<sup>®</sup> garanties

Garanties

Kiezen voor een Beka®-product is elke nacht heerlijk wegdromen. De Beka®-garantielabels beloven je jarenlang ultiem slaapcomfort op de beste plek ter wereld.

Ontdek onze garanties
Beka<sup>®</sup>-bed

Gebruik

Een Beka®-matras en bedbodem worden gemaakt van de meest kwaliteitsvolle materialen en zorgen dat jij de meest verkwikkende nachtrust ervaart. Dankzij ons advies en onze tips geniet je eindeloos van je Beka®-product.

Haal het beste uit je matras
Ultiem slaapcomfort

Van Belgische matrassen tot de beste plek ter wereld

Heerlijk wegdromen in een Beka®-bed begon ooit ... in een klein familiebedrijf in het Vlaamse Zwevegem. Sinds 1935 is Beka® onderweg naar het ultieme slaapcomfort.

Kom meer te weten over Beka®
Contact

Contact 

Heb je vragen over onze Beka®-producten of garanties? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier