GELTEX<sup>®</sup>-hoofdkussens

GELTEX®-hoofdkussens

Een betere nachtrust begint bij het juiste hoofdkussen. De Beka®-hoofdkussens met de gepatenteerde GELTEX®-technologie zorgen voor een heerlijk slaapcomfort, elke nacht opnieuw. Het unieke GELTEX®-schuim scoort uitstekend op vlak van zowel ventilatie, drukverdeling als ondersteuning. En dat voel je. Telkens je je hoofd neervlijt op een van deze uitzonderlijke hoofdkussens.

Download de brochure van onze GELTEX®-hoofdkussens
GELTEX<sup>®</sup> Flat

GELTEX® Flat

Dit dunnere kussen is speciaal ontworpen voor de buikslaper waardoor ook deze slaper nog comfortabeler ligt en vlotter kan ademhalen tijdens de slaap. De beperkte hoogte maakt dat het lichaam makkelijker aansluiting kan vinden met het kussen en dat de slaper minder last zal hebben van nek- en rugklachten.

Lees meer
Premium

GELTEX® Premium

Het speciale 8-vormig ontwerp van dit kussen zorgt ervoor dat zowel de nek, het hoofd en de schouder ideaal ondersteund worden. Het kussen is licht en makkelijk wendbaar wat ideaal is voor een zijslaper die regelmatig van kant wil wisselen zonder wakker te worden.

Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Support

GELTEX® Support

Dit kussen is speciaal ontworpen voor de rug- en zijslaper die een ergonomisch kussen verkiezen. De asymmetrische vorm met golving voor het hoofd in het midden zorgt ervoor dat zowel het hoofd als de hals optimaal en recht ondersteund worden. Naar persoonlijke voorkeur kan men de hogere of lagere kant gebruiken als aansluiting voor de hals.

Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Traditional

GELTEX® Traditional

Dit traditionele kussen heeft extra afgeronde zijboorden. Hierdoor kan zowel de hals als het hoofd beter aansluiten en wordt het slapen voor zowel de rug- als zijslaper aangenamer.

Lees meer