Beka<sup>®</sup>-bed

Een Beka®-bed: de beste plek ter wereld

Matrassen

Matrassen

Met een Beka®-matras en boxspring geniet je van heerlijk slaapcomfort. Vind de matras die echt bij je past en bereid je voor op een onovertroffen nachtrust.

Kies je matras
Hoofdkussens

Hoofdkussens

Je hoofd 's nachts laten rusten op het juiste kussen is essentieel voor een verkwikkende nachtrust. Kies naast een boxspring of matras van Beka® voor het perfecte hoofdkussen en maak je slaapervaring pas echt compleet.

Kies je hoofdkussen
Boxsprings

Boxsprings

Slapen is energie opdoen. Kies uit een ruim assortiment jouw boxspring, matras, hoofdbord, poten en stoffen en stel de perfecte combinatie voor jouw slaapomgeving samen.

Kies je boxspring
Lattenbodems

Lattenbodems

Een Beka®-lattenbodem biedt de perfecte ondersteuning en is de basis voor heerlijk slapen. Spring fris en vol energie uit je bed, elke dag opnieuw.

Kies je lattenbodem
Storage Bed

Storage Bed

Opbergruimte heb je nooit genoeg. Het Beka® Storage Bed slaapt heerlijk én is heel handig. Berg je bijvoorbeeld sierkussens en andere accessoires onder je lattenbodem op. Zo, opgeruimd slaapt netjes.

Ontdek het Storage Bed
Bedframe

Bedframe

Met een bedframe maak je van jouw lattenbodem een stijlvol bed. Kies je hoofdbord, poten en stoffen en stel het Beka®-bed van je dromen samen. Zachtjes indommelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Stel je bedframe samen
Silence Bed

Silence Bed

Met een Silence Bed van Beka® is elke nacht een stille nacht. Door de geluidsisolerende panelen zijn storende omgevingsgeluiden of je snurkende partner verleden tijd en geniet jij ongestoord van elke minuut slaap.

Ontdek het Silence Bed

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier