GELTEX<sup>®</sup> matrassen

GELTEX® matrassen

Energieker opstaan na een goede nachtrust. De zonering en klimaatregulering van de Beka® GELTEX® matrassen is nóg verbeterd. De natuurlijke positie van de ruggengraat is zoveel mogelijk benaderd dankzij een optimale zonering van de Temporis pockterverenkernen. Dankzij de vernieuwde samenstelling van GELTEX® wordt  de overtollige lichaamswarmte en transpiratievocht sneller afgevoerd. De ideale eigenschappen om sneller in slaap te vallen, optimaal ondersteund te worden en 's morgens energieker op te staan.

Ontdek GELTEX® NEXT, de nieuwste evolutie van de GELTEX®-technologie. Dit type matras is een ideale keuze voor wie de kwaliteit van zijn slaap wil verbeteren. Ze werd ontworpen om een optimaal slaapklimaat te behouden dankzij de open celstructuur die voor een goede luchtcirculatie zorgt. Dat betekent dat je comfortabel slaapt zonder dat onaangename gevoel dat je 's nachts doorweekt bent. Ja mag dus gerust zijn dat je op je matras de hele nacht goed slaapt. Met zijn vele innovatieve eigenschappen garandeert deze matras het comfort, de ondersteuning en de slaapklimaatregeling die je nodig hebt om je op te laden. Ontdek hieronder meer over elke GELTEX® NEXT-matras.

De nieuwe Beka® GELTEX® ontdekken
Geltex Dreamer

GELTEX® Dreamer

Ideale lichaamsondersteuning dankzij de Temporis pocketverenkern van 14 cm met correcte lichaamszonering. De toplaag in GELTEX® Comfort schuim voert sneller overtollige lichaamswarmte af.
Lees meer
Geltex Escape

GELTEX® Escape

Genopte hypoallergene tapematras. Ideale lichaamsondersteuning dankzij de Temporis pocketverenkern van 14 cm met correcte lichaamszonering. De toplaag in GELTEX® Comfort schuim voert sneller overtollige lichaamswarmte af.
Lees meer
GELTEX<sup>®</sup> Imagine

GELTEX® Imagine

Ideale lichaamsondersteuning dankzij de Temporis pocketverenkern van 12 cm met correcte lichaamszonering. De toplaag in GELTEX® Support schuim zorgt voor een aangenaam ligcomfort.
Lees meer
Geltex Tendresse

GELTEX® Tendresse

Handgenopte tapematras met uitstekende Temporis pocketverenkern (ideale zonering en schouderzone). GELTEX® Comfort schuim voor een perfecte regulering van de lichaampstemperatuur.
Lees meer
Geltex Touch

GELTEX® Touch

Ideale lichaamsondersteuning dankzij de Temporis pocketverenkern van 14 cm met correcte lichaamszonering. De toplaag in GELTEX® Support schuim zorgt voor een aangenaam ligcomfort.
Lees meer

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier