Luxe matrassen

Luxe matrassen

Geef de voorkeur aan luxe matrassen en slaap als een roos

Goed slapen is onbetaalbaar. Jammer genoeg komen we soms pas tot deze conclusie na vele nachten slecht slapen, met alle gevolgen van dien : humeurigheid door slaaptekort, een slecht gevoel bij het opstaan, gebrek aan concentratie wanneer je op het werk bent of thuis met het huishouden in de weer bent, en in het ergste geval ook rugklachten en andere gezondheidsproblemen. Allemaal ongemakken die je gewoon kunt voorkomen door te kiezen voor luxe matrassen die jou die broodnodige nachtrust kunnen schenken. Herken je deze problemen in je dagelijkse leven? Dan is het misschien hoog tijd om het roer om te gooien en een ergonomische matras van Beka® te overwegen.

Luxe matrassen zijn dan misschien niet goedkoop, maar iets duurder dan een doorsneematras betekent daarom nog niet “veel te duur”. En bij Beka® krijg je gegarandeerd waar voor je geld. Ons bedrijf heeft op dat vlak een degelijke reputatie opgebouwd. Dat is voor jou een garantie dat wij tot in de kleinste details voor perfectie gaan. Dankzij onze jarenlange ervaring in de beddensector, komen bij ons alleen de beste materialen aan bod tijdens het productieproces. Het resultaat : luxe matrassen van topkwaliteit. En voor een betaalbare prijs!

Als je toch nog niet helemaal overtuigd bent, zie het dan als een investering in je welzijn. Een investering die loont, natuurlijk. Goed slapen betekent niet alleen dat je voortaan van een verkwikkende nachtrust geniet, maar ook dat je komaf maakt met kosten voor lapmiddeltjes bij de apotheker die jou moeten helpen om ’s nachts goed door te slapen. En wie al in een verder stadium zat, met rugpijn en allerlei klachten die in eerste instantie aan een slechte of onaangepaste matras te wijten zijn, weet zelf ook wel wat je “bespaart” aan dokterskosten en dure onderzoeken voor een probleem dat eigenlijk gewoon kon worden vermeden. Luxe matrassen beschouw je dus beter niet als “luxe” in de zin van duur en overbodig, maar luxe als belangrijke pijler voor je lichamelijke en geestelijke welzijn. En dat is een investering waard.

Luxe matrassen

Een ruime keuze aan luxe matrassen bij Beka® : voor elk wat wils

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften als het op slapen aankomt. Ook jouw dagritme bepaalt je slaapgewoonten. Jong en oud hebben andere verwachtingen van hun “nest” om zich ’s avonds terug te trekken. Misschien wil je in bed nog wat televisie kijken of een boek lezen, ofwel ben je iemand die graag meteen onder de wol duikt. We zijn allemaal anders, en daarom heeft Beka® een ruim aanbod aan luxe matrassen klaargestoomd, om op al jouw behoeften in te spelen en een pasklare oplossing te kunnen voorstellen.

Ben je wat overweldigd door dit omvangrijke assortiment en vraag je je af welke matras je moet kopen? Geen nood, op onze website staat een matras configurator voor je klaar. Met deze tool vind je in een handomdraai een kleine selectie uit het aanbod, uitgekozen op basis van je antwoorden op een aantal cruciale vragen die ons wegwijs maken in je behoeften en verwachtingen. Dat maakt voor jou de keuze veel eenvoudiger en zorgt ervoor dat wij een model voorstellen dat helemaal op je lijf geschreven staat. Luxe matrassen van Beka® hebben immers net dat streepje voor : ze zijn het resultaat van onderbouwde studies uitgevoerd door ons ontwerpteam en product van hun knowhow. Zo kunnen we jou ons aanbod op maat “Choose&Snooze” voorstellen.

Welke luxe matrassen kun je bij Beka® op de kop tikken? Wij stellen GELTEX® matrassen, pocketvering matrassen en matrastoppers voor. GELTEX® is een innovatief schuim dat wij aanwenden voor bepaalde modellen. Dankzij deze technologie slaap je op een matras die goed ventileert, de druk van je lichaam gelijkmatig verdeelt en over het hele ligoppervlak een perfecte ondersteuning verzekert. Bovendien kun je verder gaan personaliseren door de comfortlaag aan je slaapwensen aan te passen : je kunt kiezen uit zacht, medium of stevig. De tweede grote troef onder onze luxe matrassen zijn pocketvering matrassen. Pocketveren zijn een fantastische oplossing. Deze matrassen bieden tal van extra voordelen, zoals de ergonomische zones die jouw lichaam extra slaapcomfort bieden, en een afneembare hoes die je kunt wassen. Om langer van je nieuwe matras te genieten, kun je opteren om een beschermende mastrastopper op je matras te leggen.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier