Matras 160x200

Matras 160x200

Waarom kiezen voor een matras 160x200?

Heb je meer ruimte nodig om rustig te slapen? Gunt je hectische leven je geen moment rust? Dan is het tijd om over te stappen op een matras 160x200.

Als je je niet wil laten meeslepen door zorgen, heb je een rustige plek nodig om je batterijen op te laden. Wat is er beter dan een ergonomische matras?

Sinds 1935 creëert het Belgische bedrijf Beka® een unieke slaapplek voor jou, met behulp van innovatieve technologieën en geavanceerde materialen.

Profiteer van Beka®'s uitzonderlijke knowhow en ontdek een ongeëvenaard slaapcomfort op je matras 160x200.

Alle ergonomische Beka®-matrassen zijn met de grootste zorg ontworpen en voornamelijk gemaakt van duurzame materialen om je het perfecte comfort te bieden voor je levensstijl en lichaamsvorm.

Om de juiste ergonomische matras te vinden, kan je kiezen uit verschillende kenmerken, zoals het soort veren, de dikte en de lagen die van verschillende materialen zijn gemaakt.

Kies de juiste matras 160x200 voor je nachtrust en geniet jarenlang van absoluut comfort.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 160x200

Maximaal comfort met een matras 160x200

Beka® nodigt je uit om de mooiste plek ter wereld te ontdekken : jouw nieuwe matras 160x200.

Vind een slaapsysteem dat volledig is aangepast aan je levensstijl, morfologie, slaaphouding en wensen.

Wil je ontsnappen na een lange zware dag? Kom op je matras 160x200 liggen en ontdek haar volheid die je overvalt en comfort dat je nog nooit ergens anders hebt gevoeld!

Op je ergonomische matras kan je je gemakkelijk opladen, je geniet van een enorme ruimte en verschillende ergonomische comfortzones.

Om je te helpen de perfecte matras 160x200 te vinden, heeft Beka® de slaapdriehoek gecreëerd. Een gezond slaapsysteem moet immers aan drie vereisten voldoen : drukverdeling, ventilatie en lichaamsondersteuning.

Zo werd GELTEXâ gecreëerd : een volledig innovatief honingraatschuim dat zorgt voor optimale ventilatie, perfecte ondersteuning van het lichaam aangepast aan je slaaphouding en een perfecte drukverdeling.

Bovendien is je matras 160x200 gemaakt van duurzame materialen, vervaardigd met respect voor het milieu en ook beter bestand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk.

>Standaard pocketveren of zandloperveren (Temporis-pocketveren) zorgen ervoor dat je lichaam de hele nacht perfect ondersteund wordt.

Behalve van GELTEX® kan je matras 160x200 ook worden gemaakt van comfortschuim, zachte latex, Sensus®, Climawatt® of zelfs zijde, kasjmier of wol. De keuze is aan jou!

Bekijk de pagina met verschillende modellen om alle kenmerken van de Beka® ergonomische matrassen te ontdekken.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 160x200

Kies een kwalitatieve matras 160x200

Al onze ergonomische Beka®-matrassen zijn aangepast aan je levensstijl en slaaphouding, maar misschien twijfel je toch nog tussen alle beschikbare modellen?

Om je te helpen bij het kiezen van je matras 160x200, kan je de vragen in onze matras configurator beantwoorden en gemakkelijk het nieuwe slaapsysteem vinden waarmee je alle zorgen opzij zet en geniet van een gezellige en comfortabele cocon voor een goede nachtrust.

Vind je ergonomische matras
Matras 160x200

Heb je graag nog een extra vorm van comfort?

Dat kan! Voeg een matrastopper toe aan je bed voor extra comfort en een vleugje luxe.

Wat je matras van 160x200 betreft, kan je kiezen tussen verschillende modellen van Bultex®, Sensus® of zachte latex.

Ontdek onze matrastoppers
Matras 160x200

Vraag raad aan onze experts voor het beste bed

Zodra je jouw matras 160x200 hebt gekozen, kan je nog een stapje verder gaan en kiezen voor een totaaloplossing. Kies je perfecte boxspring, voeteneinde en favoriete stof.

Ben je iemand die de matras 160x200 liever eerst uitprobeert? Geen probleem, kom snel langs in een van onze verkooppunten.

Je kan ook advies krijgen van een Beka®-expert.

Zo kan je voortaan slapen, dromen of een dutje doen, allemaal dankzij je nieuwe Beka®-matras 160x200.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier