Matras 90x200

Matras 90x200

Geniet van het toppunt van comfort met je matras 90x200

Er gaat niets boven thuiskomen na een lange, zware werkdag om het jezelf comfortabel te maken op een matras 90x200. Een degelijke matras is echt belangrijk voor een goede nachtrust en diepe slaap. Als je op een kwaliteitsmatras 90x200 slaapt, mag je er zeker van zijn dat je jouw zorgen aan het voeteneinde van het bed laat en een goede nachtrust krijgt.

Als je kiest voor een Beka®-matras 90x200, kies je voor het ultieme comfort! Je ergonomische matras past zich aan je lichaamsvorm, levensstijl en favoriete slaaphouding aan. Je kan dus zeker zijn van een goede nachtrust.

Vraag je je af hoe je een matras 90x200 kiest? Al onze Beka® ergonomische matrassen zijn ontworpen om je een ongeëvenaard comfort te bieden. Elk van onze modellen heeft speciale kenmerken om aan jouw wensen en slaapgewoonten te voldoen.

Bij Beka® gebruiken we altijd materialen van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologie.  

Voor de best mogelijke hygiëne en slaapkwaliteit is een optimale ventilatie van het grootste belang. Dat is precies wat onze matrassen 90x200 bieden, want ze zijn goed in het afvoeren van warmte en vocht. Dankzij een goede ventilatie is je lichaamstemperatuur altijd ideaal, op elk moment van het jaar. Bovendien verdelen onze matrassen de druk goed en passen ze zich aan elke welving van je lichaam aan.

Welk model moet je kiezen? Ontdek al onze ergonomische Beka®-matrassen.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 90x200

Geniet van de beste slaapkwaliteit met je matras 90x200

Dankzij de verschillende ergonomische zones geeft je ergonomische matras een uitstekende ondersteuning. Liggen op je matras 90x200 geeft je een ongeëvenaard gevoel van welzijn, zodat je kan ontspannen na een drukke dag.

Beka® is een Belgisch bedrijf met expertise in slaap. Wij gebruiken altijd de nieuwste technologieën en de beste materialen om ergonomische matrassen te creëren die uiterst comfortabel zijn.

Welke materialen gebruiken we? Je matras 90x200 kan gemaakt zijn van GELTEX® (innovatief celvormig schuim), zachte latex, comfortschuim, Climawatt® of zelfs wol, zijde of kasjmier.

Onze Beka®-matrassen hebben zeven ergonomische comfortzones. Ze zijn ook voorzien van pocketveren. Deze kunnen tonvormig (standaard pocketveren) of zandlopervormig (Temporis-pocketveren) zijn.

Wil je meer weten over de materialen en technologieën die bij het ontwerp van onze ergonomische matrassen gebruikt worden? Surf dan naar deze pagina.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 90x200

Hoe je matras 90x200 kiezen ? Doe de test!

Je hebt een besluit genomen en wil een ergonomische kwaliteitsmatras van Beka® kopen? Maar de vraag is nu welk model je moet kiezen?

Wij hebben een matras configurator samengesteld om je te helpen het juiste model te kiezen.

Beka® streeft altijd naar het hoogste niveau van slaapcomfort. Daarom hebben wij onze expertise tot jouw dienst gesteld. Met onze praktische matras configurator kies je de matras 90x200 die bij jou past.

Vind je ergonomische matras
Matras 90x200

Extra comfort dankzij een matrastopper

Wil je je matras 90x200 nog wat extra comfort geven? Voeg dan een matrastopper toe aan je bed.

Kies uit verschillende materialen : Sensus®-, Bultex® of zachte latex.

Ontdek onze matrastoppers
Hoofdkussens BEKA

Het comfort van je matras 90x200, geoptimaliseerd met een Beka®-hoofdkussen

Naast het comfort van een Beka®-matras 90x200 verbeter je je nachten met het beste hoofdkussen, want een gezonde nachtrust beperkt zich niet tot een bedbodem en een matras 90x200! Je hoofd ’s nachts ondersteunen is essentieel voor een herstellende slaap.

De hoofdkussens van Beka® bestaan enkel uit kwaliteitsmaterialen, zoals de vulling:

  • Witte eendendons – is natuurlijk, zacht en vochtabsorberend, biedt warmte in de winter en frisheid in de zomer;
  • Sensus® - neemt de vorm van je hoofd en nek aan, reageert op je lichaamswarmte en -gewicht en vermindert de druk door een gelijke verdeling over de oppervlakte van het hoofdkussen op een matras 90x200;
  • Latex – zacht, natuurlijk, aangenaam, elastisch, hygiënisch, isolerend, temperatuurregelend en ventilerend;
  • Comforel® Supreme – zacht, aangenaam, soepel, antiallergisch en ondersteunend.

Vergeet niet om bij je bedbodem en je Beka®-matras 90x200 een hoofdkussen uit onze collectie te kiezen. Zo maak je van je bed de mooiste plek ter wereld!

Ontdek onze hoofdkussens
Matras 90x200

Onze experten helpen je bij het kiezen van je ergonomische matras

Aarzel niet om een van onze Beka®-experten te vragen om de juiste matras 90x200 voor jou te helpen kiezen.

Met Choose&Snooze kan je jouw ideale slaapsysteem samenstellen : kies je boxspring en selecteer vervolgens het voeteneinde en je favoriete stof om een persoonlijke touch toe te voegen.

Kom langs in een van onze verkooppunten om onze ergonomische matrassen in het echt te testen en een duidelijker beeld te krijgen zodat je het model kan kiezen dat je bevalt.

Zodra je je slaapsysteem in je kamer hebt geïnstalleerd en een verkwikkende nachtrust achter de rug hebt, kan je vast bevestigen dat je Beka®-bed de mooiste plek ter wereld is!

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier