Matras 90x210

Matras 90x210

Een matras 90x210 voor optimaal slaapcomfort

Het is het beste gevoel in de wereld : na een lange werkdag eindelijk op je matras gaan liggen en ten volle genieten van je cocon. Er is geen betere manier om je zorgen te vergeten en helemaal te ontspannen. De ergonomische matras 90x210 van Bekaâ is een extra lange matras die jouw volledige lichaam ondersteunt, ongeacht je slaaphouding. Ze biedt je dan ook het optimale comfort voor de perfecte slaapervaring, waardoor je bed de beste plek ter wereld wordt. Een te korte matras kan al snel leiden tot lichamelijke klachten. Je moet dan namelijk je benen optrekken met als resultaat dat je in een verkrampte houding slaapt. Een extra lange matras 90x210 is dus de ideale oplossing.

Een Bekaâ-matras 90x210 heeft altijd 7 ergonomische zones die jouw lichaam tijdens het slapen de nodige ondersteuning bieden. Afhankelijk van je slaaphouding en lichaamsbouw is het belangrijk om de correcte lichaamsdelen te ondersteunen. Doordat je ergonomische matras zich aanpast aan je houding, slaap je steeds in een natuurlijke positie die goed is voor je hele lichaam. Je lichaam kan dan ’s nachts volledig herstellen zodat je uitgerust en fit opstaat en niet meer hoeft te klagen over lichamelijke pijn.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Matras 90x210

Hoe kies ik een goede matras 90x210?

Een degelijke matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Om de matras te kiezen die bij jouw lichaamsbouw past, dien je rekening te houden met de verschillende comfortzones en materialen waaruit de matras opgebouwd is. Zo zijn de matrassen van Bekaâ steeds gemaakt van innovatieve materialen zoals GELTEXâ, een honingraatschuim dat zich aanpast aan jouw lichaamsvormen en slaaphouding. Het schuim bestaat in verschillende gradaties wat betreft comfort : van de typische comfortlaag tot een stevige supportlaag. GELTEX® is ook een uitstekend materiaal om warmte en vocht af te voeren. Dankzij die goede ventilatie heeft je lichaam altijd de ideale temperatuur.

Bovendien verdelen onze matrassen de druk goed waardoor ze zich aan elke welving van je lichaam kunnen aanpassen. De GELTEX®-matras 90x210 zorgt voor een verkwikkende slaap dankzij de positieve wisselwerking tussen drukverdeling, lichaamsondersteuning en ventilatie over het volledige matrasoppervlak. Doordat de matrassen beter bestand zijn tegen vocht, warmte en lichaamsgewicht, wordt een betere slijtvastheid gegarandeerd.

GELTEX® is niet het enige materiaal waaruit je matras 90x210 gemaakt kan worden. Omdat iedere slaper anders is, kies je op basis van je persoonlijke behoeften het materiaal uit dat het beste bij jou past. Je matras kan namelijk ook gemaakt worden met comfortschuim, zachte latex, Sensus®, Climawatt® of zelfs zijde, kasjmier of wol. Alle materialen bieden je een uitstekend comfort. Daarnaast kunnen de ergonomische BEKA®-matrassen in hun kern twee verschillende soorten pocketveren bevatten, namelijk de standaard pocketveren of de zandloperveren (Temporis-pocketveren). Beide soorten bieden een optimale ondersteuning van de belangrijkste lichaamspunten zodat jij de best mogelijke nachtrust krijgt.

Het perfecte slaapsysteem voor lange mensen

Aangezien een standaardmatras maar 200 centimeter lang is, is de extra lange Bekaâ-matras 90x210 een matras die ondersteuning biedt voor het hele lichaam. Voor de optimale nachtrust heb je natuurlijk een bedbodem nodig die ook bij jouw lichaamslengte past. Verder kan je nog kiezen voor een zachte matrastopper. Die biedt niet alleen extra bescherming voor jouw matras, maar zorgt ook voor een extra comfortabele laag tijdens het slapen. Bekaâ helpt je om een slaapsysteem te ontwerpen dat bij jou past en aan al jouw wensen voldoet.

Dankzij Choose&Snooze kan je zonder moeite zelf jouw ideale bed samenstellen. Je kiest dus zelf het hoofd- en voeteneinde, de materialen en de bedbodem en je kan ook een persoonlijke touch toevoegen door je favoriete stof te kiezen. Onze praktische matras configurator stelt je enkele vragen en zorgt er dan voor dat je de matras vindt die perfect bij jouw lichaam past. Jouw Bekaâ-bed wordt zo de beste plek ter wereld.

Vind je ergonomische matras
Matras 90x210

Vraag raad aan onze experts

Wil je liever de matras 90x210 of onze andere matrassen eerst uitproberen of heb je nog vragen? Kom dan zeker eens langs in een van onze verkooppunten en vraag advies aan een van de Beka®-experten in de winkel. Zij staan je maar al te graag bij in de keuze van je nieuwe bed of matras.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier