Pocketvering matras 160x200

Pocketvering matras 160x200

Een klassieker voor tweepersoonsbedden : de pocketvering matras 160x200

In onze moderne samenleving vervult de slaapkamer een heel belangrijke rol : het is een leefruimte waar we een groot deel van onze tijd thuis doorbrengen. Na een goedgevulde dag is het altijd heerlijk om je hier af te zonderen en jezelf wat qualitytime te gunnen. Een goed bed met een degelijke matras is dan ook geen overbodige luxe. Ergonomische matrassen zijn momenteel niet meer weg te denken uit onze slaapkamers : ze spelen een vitale rol om jou een verkwikkende nachtrust te verzekeren. Pocketveren zorgen in de eerste plaats voor een correcte ondersteuning tijdens je slaap. Een ander voordeel is dat de druk goed verdeeld wordt, zodat je minder kans op rugklachten loopt. Verder zijn pocketvering matrassen ideaal voor wie het ’s nachts snel te warm heeft, omdat ze voor een goede ventilatie zorgen. De keuze voor dit type matras is dan ook snel gemaakt. Een gangbare maat is de pocketvering matras 160x200. Wij leggen je uit waarom.

In Nederland worden de meeste standaard tweepersoonsbedden met een matras van 160 cm breed uitgerust. Deze breedte garandeert partners voldoende bewegingsruimte tijdens hun slaap, wat het slaapcomfort aanzienlijk verbetert. De populariteit van deze afmetingen heeft Beka® ertoe aangezet om een hele waaier modellen in het gamma op te nemen, die allemaal als keuze voor een pocketvering matras 160x200 in aanmerking komen. Uiteraard kan je deze maten verder laten personaliseren. Zo is een lengte van 210 cm een vaak terugkerende vraag, want we zijn in onze noordelijke streken geëvolueerd en de mens wordt steeds “groter”. Zelfs een lengtemaat van 220 cm is geen enkel probleem en komt in ons gamma als optie voor.

Als je beslist om je bestaande matras door een pocketvering matras 160x200 te vervangen, zijn er een aantal andere factoren die bepalend zijn voor je uiteindelijke keuze van een model bij Beka®. Vooreerst hebben we gewone pocketveren, maar ook Temporis-pocketveren die in de kern van onze matrassen worden aangewend. Sommige modellen zijn alleen met de kwalitatief hoogwaardige Temporis-pocketveren uitgevoerd. Ook de comfortlaag is een factor waarin de modellen onderling van elkaar verschillen. High Resilience schuim, of kortweg HR schuim, is een basic met een grote toegevoegde waarde wegens de opencelstructuur van het materiaal, dat een goede ventilatie verzekert. Latex is een andere optie, dat wegens zijn elasticiteit vaak de voorkeur geniet voor wie graag op een zachte matras slaapt. Comfort-Foam en Soft-Latex zijn twee andere uitvoeringen van de comfortlaag die door Beka® wordt aanbevolen aan klanten die hun pocketvering matras 160x200 net dat ietsje meer wensen te geven. Ten slotte kan je ook opteren voor een comfortlaag op basis van Sensus®, een drukverlagende traagschuim dat op lichaamstemperatuur en gewicht reageert. Deze uitzonderlijke eigenschappen zorgen ervoor dat de comfortlaag zich altijd aan je lichaamsvormen aanpast, ook als je in je slaap van houding verandert.

Pocketvering matras 160x200

De kwaliteiten van een pocketvering matras 160x200

Met deze matras heb je alvast een zorg minder. De perfecte combinatie van een kern met pocketveren, een comfortlaag waarop je slaapt en de hoes uit zorgvuldig geselecteerde materialen, maken van een nacht op je pocketvering matras 160x200 niet alleen een unieke beleving, maar bevordert ook het welzijn van je rug. Dankzij de verdeling van de druk van je lichaam en een goede ondersteuning, blijft je wervelkolom in een optimale lighouding. Dat voorkomt dat je ’s nachts wakker wordt omdat je niet goed ligt, en helpt bovendien onaangename pijnen tegen te gaan wanneer je ’s ochtends opstaat. Voortaan wordt ontwaken een plezier: je voelt je fit en uitgerust, en je lichaam en geest zijn weer helemaal klaar voor de nieuwe dag. Je voelt het verschil meteen na je eerste nachten op je nieuwe matras. Het enige waar je misschien toch spijt van zult hebben, is dat je niet eerder besloten hebt om een nieuwe pocketvering matras 160x200 bij Beka® aan te schaffen.

De kwaliteiten van deze matras zijn dan ook ronduit geweldig te noemen. Pocketveren hebben het grote voordeel dat ze de ventilatie van de matras bevorderen. Dankzij deze ventilatie, worden vocht en warmte afgevoerd die je lichaam onvermijdelijk opwekt en afgeeft tijdens je slaap. De kans dat je midden in de nacht badend in het zweet wakker wordt, is voortaan verleden tijd. Op je pocketvering matras 160x200 slaap je de hele nacht door en is je lichaamstemperatuur nooit te hoog.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier