Pocketvering matras 90x200

Pocketvering matras 90x200

De eenpersoons pocketvering matras 90x200 : een ideale keuze

Zijn je opgroeiende tieners aan een nieuwe slaapkamer en natuurlijk ook een nieuw bed toe? Of wil je eindelijk die logeerkamer inrichten, zodat de kleinkinderen in het weekend eens bij opa en oma kunnen blijven slapen? Redenen bij de vleet om een eenpersoonsbed met een degelijke matras te voorzien. Een goed eenpersoonsbed met een royale breedte van 90 cm is ideaal om ook grote woelers voldoende ruimte in bed te geven. Met een pocketvering matras 90x200 van Beka® heb je alvast een kwaliteitsvolle optie om je plannen te verwezenlijken. Want gasten in huis wil je natuurlijk verwennen met een goed bed. En ook tieners hebben baat bij een verkwikkende nachtrust om daarna fris en monter naar school te vertrekken.

Een blik op het ruime aanbod aan modellen bij Beka® maakt al snel duidelijk dat er heel wat mogelijkheden zijn als je naar een eenpersoonsmatras op zoek bent. De meeste modellen bieden ook de mogelijkheid om het ligcomfort te personaliseren : voor je pocketvering matras 90x200 bepaal je zelf of je soft, medium of firm als stevigheid wenst. Een uitstekend voorbeeld is het model Allure. Dit is een hypoallergene matras met een pocketverenkern van 12 cm, perfect om een goede ondersteuning en verdeling van de druk te verzekeren.

Net als alle andere modellen in onze rubriek pocketvering matrassen, heeft deze matras zeven ergonomische zones om optimaal slaapcomfort te bieden. Deze matras is ook ontworpen om voor een ideale ventilatie te zorgen, zodat warmte en vocht correct worden afgevoerd. En zoals eerder al aangestipt, kun je vrij bepalen of je een soft, medium of firm uitvoering wenst, om je ligcomfort op persoonlijke behoeften af te stemmen.

De pocketvering matras 90x200 is bijzonder aangewezen voor een vaste of verstelbare bodem. In combinatie met de juiste bedbodem verbeter je de prestaties van deze matras. De beste pocketvering matras kan haar doel missen als ze niet met een geschikte bodem gecombineerd wordt. Lattenbodems zijn bijvoorbeeld minder aangewezen, omdat te ver uit elkaar liggende latten voor een deel van de pocketveren in de matras niet de nodige tegendruk verzekeren. Boxsprings zijn dan weer als vaste bodem bijzonder aangewezen om met een pocketvering matras te combineren. Ook verstelbare bodems gaan heel goed met een pocketvering matras samen, omdat zij het volledige oppervlak van de matras ondersteunen.

Pocketvering matras 90x200

Een pocketvering matras 90x200 van Beka® : de beste plek ter wereld

Je slaapkamer doet wonderen : hier heb je elke avond eindelijk tijd voor jezelf en heb je ruimte om je goedgevulde dag met een welverdiend rustmoment af te ronden. Een gezellige inrichting, spulletjes waar je mooie herinneringen aan hebt en een bed dat uitnodigt om je neer te vlijen, vormen een perfect kader om je te ontspannen. De bekroning van je dag is een zalig nachtje doorslapen, zodat je batterijen goed opgeladen worden en je er straks weer stevig tegenaan kunt.

Met een pocketvering matras 90x200 geef je jouw gasten of je kinderen de kans om net als jij die cultuur van goed slapen op te bouwen. Pocketveren zijn een revolutie op gebied van slaapcomfort, zeker wanneer je opteert voor een matras van Beka®. Zeven ergonomische comfortzones verbeteren het ligcomfort en maken de ondersteuning van je lichaam gewoon perfect. De druk op de matras wordt zo correct verdeeld. Bovendien zorgt het ventilerende vermogen ervoor dat vocht, ontstaan door de onvermijdelijke afscheiding van zweet tijdens je slaap, en warmte worden afgevoerd. Op die manier behoudt je lichaam een ideale temperatuur om zorgeloos door te slapen.

Met een pocketvering matras 90x200 creëer je een slaapruimte die niet voor niets bij Beka® als de beste plek ter wereld wordt bestempeld. In één klap haal je alle perfecte condities in huis om een slaapkamer uit te rusten met een bed dat het summum van de slaapkamer wordt. De compacte eenpersoonsmatras getuigt van meesterschap bij de vervaardiging. En met een breedte van 90 cm heb je een ideale uitvoering om een eenpersoonsbed van een duurzame, degelijke matras te voorzien. Een matras die in alle opzichten “compleet” kan worden genoemd : de met zorg gemaakte tijk, het gebruik van antiallergene materialen, de technologisch geperfectioneerde pocketveren en de comfortlaag vormen een harmonieus geheel. Neem de online brochure van Beka® er alvast even bij en kies je nieuwe pocketvering matras 90x200 uit het voorgestelde aanbod. Elk model heeft specifieke pluspunten die voor jouw beoogde toepassing misschien de voorkeur genieten.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier