Tweepersoonsmatras

Tweepersoonsmatras

Kies een tweepersoonsmatras voor maximaal comfort

Naast de boodschappen, het huishouden, de kinderen en je baan ben je altijd druk bezig en ook al vind je je leven spannend, het is ook erg vermoeiend!

Het enige wat je 's avonds wil doen, is je tweepersoonsmatras opzoeken en een goede nachtrust krijgen, zodat je de volgende dag fit kan beginnen.

Een Beka®-tweepersoonsmatras is het mooiste plekje ter wereld met het ultieme comfort. Het is ook een slaapsysteem dat zich aanpast aan je actieve levensstijl en je een goede nachtrust bezorgt.

Het Belgische merk Beka® is een expert in het ontwerpen van kwalitatieve slaapsystemen.

Dankzij de nieuwste technologie, de beste materialen en veel knowhow garandeert Beka® je een slaapoplossing waarvan je nacht na nacht kan genieten.

Om uit te zoeken welke tweepersoonsmatras voor jou geschikt is, kan je kiezen uit een ruim aanbod kwaliteitsmatrassen. Beka®-ergonomische matrassen geven je immers de hele nacht lang een heerlijk gevoel van comfort.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Tweepersoonsmatras

Een tweepersoonsmatras voor een goede nachtrust

Je behoefte aan rust en slaap wordt dag na dag opnieuw duidelijk, daarom is de keuze voor een tweepersoonsmatras van goede kwaliteit van essentieel belang.

Jouw Beka®-matras heeft verschillende ergonomische comfortzones. Dat betekent dat je hele lichaam comfortabel wordt ondersteund.

Je kan rustig in slaap vallen op je tweepersoonsmatras, terwijl je verzekerd bent van optimale ondersteuning tijdens je nachtrust.

Je Beka®-ergonomische matras heeft verschillende lagen voor een ideaal comfort.

Zo is de comfortlaag van je tweepersoonsmatras gemaakt van comfortschuim, Sensus® of zachte latex. Deze innoverende materialen hebben elk hun eigen kenmerken die je helpen de top te bereiken op het gebied van slaap van hoge kwaliteit.

Elke Beka®-ergonomische matras heeft ook een klimaatlaag op basis van Climawatt®, dat zorgt voor optimale ventilatie en zachtheid, en Sensus®, dat reageert op de lichaamstemperatuur en het gewicht en zich perfect aanpast aan de lichaamscontouren, of wol, kasjmier en zijde, dit zijn natuurlijke vezels die je tweepersoonsmatras een aangenaam zacht en comfortabel gevoel geven.

Bovendien is je Beka®-tweepersoonsmatras voorzien van ton- of zandlopervormige pocketveren. Dat zorgt ervoor dat je hele lichaam goed wordt ondersteund door de zeven ergonomische comfortzones.

In de tweepersoonsmatrassen worden twee verschillende soorten veren gebruikt : Temporis®-veren en pocketveren.

Als je meer wil weten over de materialen die wij gebruiken, kan je terecht op onderstaande pagina.

Ontdek onze pocketvering matrassen
Tweepersoonsmatras

Hoe kies je een tweepersoonsmatras?

Doe de test om te weten te komen welke tweepersoonsmatras geschikt is voor jou!

Het enige wat je hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden en wij vinden jouw perfecte ergonomische matras.

Ze zal perfect passen bij jouw morfologie en levensstijl. Zo kan je helemaal uitrusten en bijkomen na lange dagen.

Onze praktische gids is ontworpen om jou te helpen de ideale tweepersoonsmatras te vinden.

Vind jouw ergonomische matras
Tweepersoonsmatras

Een matrastopper voor extra comfort

Wil je je tweepersoonsmatras wat extra comfort geven? Aarzel niet en kies uit een ruim aanbod aan matrastoppers van uitstekende kwaliteit in Bultex®, Sensus® of zachte latex.

Ontdek onze matrastoppers
Tweepersoonsmatras

Hulp nodig om je droombed samen te stellen?

Zodra je een tweepersoonsmatras hebt gekozen, kan je ze nog aanvullen met onze andere prodcuten om de ideale slaapoplossing te creëren.

Kies bijvoorbeeld een ergonomisch onderstel, voeteneinde en je favoriete stof.

Om een idee te krijgen van hoe dat eruit kan zien, is er onze tool Choose&Snooze.

Twijfel je nog of krijg je liever hulp bij het samenstellen van je op maat gemaakte bed? Onze slaapexperts staan tot jouw beschikking.

Kom en ontmoet hen in een van onze verkooppunten. Ze zullen je graag adviseren.

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier