Zachte matras

Zachte matras

Een zachte matras voor een extra comfortabele nacht

Na een vermoeiende dag wil je alleen nog maar in bed kruipen en genieten van je zachte matras. Dat heb je verdiend na een lange dag op het werk. In slaap vallen op een ergonomische kwaliteitsmatras geeft je het gevoel dat je je in een coconnetje bevindt en fris zal wakker worden, klaar om aan een nieuwe dag te beginnen!

De zachte matras van Beka® is het toppunt van comfort. Ze geeft je al het gemak dat je zoekt.

Aangepast aan jouw levensstijl, lichaamsbouw en je natuurlijke houding, is je zachte matras je beste vriend tijdens lange en comfortabele nachten.

Hoe kies je de ergonomische matras die het beste bij jou past? Al onze Beka®-matrassen zijn ontworpen om jou optimaal comfort te bieden.

Nacht na nacht geniet je van een bed van hoge kwaliteit. Onze zachte matrassen zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en de beste materialen.

Om de matras te vinden die bij jou past, kan je kiezen uit matrassen met verschillende kenmerken, zoals dikte, soort veren of lagen van verschillende materialen.

Kies de ideale zachte matras voor jouw nachtrust en geniet van absoluut comfort.

Zachte matras

Het ideale comfort van een zachte matras

Het is zo gemakkelijk om al je zorgen opzij te zetten en te genieten van een comfortabele cocon wanneer je in slaap valt op een zachte matras.

Beka®-matrassen geven je het gevoel in een knus nest te liggen dat past bij jouw drukke levensstijl.

Wat is er beter in een hectisch leven dan te kunnen ontspannen en je batterijen weer helemaal op te laden? Ga op je zachte matras liggen, sluit je ogen en geniet!

Al onze Beka®-matrassen hebben ergonomische comfortzones die jouw lichaam gedurende de hele nacht ondersteunen en je een goed gevoel geven.

Ongeacht het seizoen, geniet je altijd van een goede ventilatie tijdens je slaap. De kwaliteit van de ergonomische Beka®-matrassen zorgt ervoor dat warmte en vocht goed afgevoerd worden. Dat betekent dat je lichaamstemperatuur het hele jaar door gelijk blijft.

Onze zachte matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen die onze bedden zeer comfortabel maken.

De gebruikte innovatieve materialen zijn GELTEX® (een innovatief celvormig schuim), comfortschuim, zachte latex, Sensus®, Climawatt®, zijde, kasjmier of wol. Dankzij deze materialen kan je in een comfortabele cocon in slaap vallen en genieten van een verkwikkende nachtrust op je zachte matras.

De veren in onze Beka®-matrassen zijn ofwel tonvormige pocketveren ofwel zandlopervormige Temporis-pocketveren. Ze ondersteunen je lichaam en houden je comfortabel gedurende de hele nacht.

De pocketveren zorgen voor ergonomische zones in je zachte matras. Je geniet zo van een zacht en aangenaam contact, met een unieke elasticiteit en optimale ventilatie.

Ontdek onze ergonomische matrassen
Zachte matras

Hoe kies je je zachte matras?

Onze matrassen zijn aangepast aan jouw levensstijl en slaaphouding. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt uit al onze modellen, moet je een aantal vragen beantwoorden om de ideale zachte matras te vinden voor jouw toekomstige nachten.

Dankzij dit systeem kan je je na een hectische dag volledig ontspannen en de volgende dag helemaal uitgerust naar je werk vertrekken!

Vind jouw ergonomische matras
Zachte matras

Voeg een matrastopper toe voor extra comfort

Voor nog meer comfort en een vleugje luxe kan je kiezen uit onze matrastoppers in Bultex®, Sensus® of zachte latex. Zij geven je net dat beetje extra voor een comfortabele nachtrust.

Ontdek onze matrastoppers
Zachte matras

Bouw het bed van jouw dromen met onze hulp

Stel je eigen knusse cocon samen met jouw bedbox (inclusief ergonomische Balancer-lattenbodem). Of ga nog een stapje verder door je voeteneinden en je favoriete stof te kiezen en alles te combineren met Choose&Snooze.

Heb je nog vragen of wil je begeleid worden bij het kiezen van jouw ideale zachte matras, dan staan onze experts voor je klaar in een van onze verkooppunten.

Nu kan je genieten van het ultieme comfort op de mooiste plek ter wereld : je Beka®-bed!

Vind een Beka®-verkooppunt bij jou in de buurt

Ontdek hier