GELTEX<sup>®</sup> 

Wat is GELTEX® ?

Om elk lichaam de juiste ondersteuning te geven, hebben we het nieuwe GELTEX® schuim ontwikkeld in verschillende comfortgradaties: van een typische comfortlaag tot een stevige supportlaag. Het resultaat? Ongeëvenaard slaapcomfort dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning.

Heerlijk slaapcomfort

nieuwe GELTEX®

Heerlijk slaapcomfort dankzij

Wegdromen op de perfecte matras klinkt je vast als muziek in de oren. De Beka® Slaapdriehoek® helpt je in je zoektocht naar jouw droommatras. Een gezond slaapsysteem wordt bepaald door drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. Met een GELTEX®-matras zit je goed, want die voldoet aan alle drie de criteria. Zorgeloos indommelen wordt kinderspel.

Slaapdriehoek

Slaapdriehoek®

De nieuwe

Elke nacht droomt Beka® over nieuwe manieren om matrassen meer comfortabel en duurzaam te maken. Na jarenlange inzet behoren nu ook de criteria duurzaamheid en levensduur tot de Slaapdriehoek®.

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.

Optimale ventilatie

Optimale ventilatie

De juiste temperatuur is belangrijk voor een goede nachtrust. Een GELTEX®-matras heeft een luchtdoorlatende, open celstructuur en optimaliseert het ideale slaapklimaat. Dat zorgt er niet alleen voor dat jij je neervlijt in het grootste slaapcomfort, maar ook dat je langer van je matras geniet.

Ideale drukverdeling

Ideale drukverdeling

Wanneer je slaapt, verander je wel tachtig keer van houding. Een matras die een te hoge druk uitoefent, zorgt ervoor dat je ’s nachts uit je dromen ontwaakt. Slapen op een matras met GELTEX®-schuim is wegdromen op een drukverlagend oppervlak. Een GELTEX®-matras past zich automatisch aan aan elke beweging van je lichaam.

Correcte ondersteuning

Correcte ondersteuning

Je brengt gemiddeld een derde van je leven in bed door. Een goed matras is zeker geen overbodige luxe. Een GELTEX®-matras volgt de natuurlijke uitlijning van de wervelkolom. Zo geniet je elke nacht van de beste ondersteuning en kun je zorgeloos slapen.

Duurzame materialen

Duurzame materialen

Beka® vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Om een slaapklimaat te creëren dat zowel heerlijk slapen als duurzaam is, gebruikt Beka® GELTEX®-schuim. Dat wordt gemaakt volgens ecologische designprincipes en bevat de nieuwe grondstof CO₂-polyol. Het resultaat? Een matras met veel minder grondstoffen op basis van ruwe olie. Da’s goed voor het milieu.

Een langere levensduur

Een langere levensduur

Omdat GELTEX®-schuim beter bestand is tegen vocht, warmte en lichaamsdruk, verslijt je matras minder snel. Van een GELTEX®-matras geniet je dus langer, met toch hetzelfde heerlijke comfort.

GELTEX<sup>®</sup>-garantie

GELTEX®-garantie

Een matras vinden die écht bij je past, is niet gemakkelijk. Er zijn heel veel opties en elke slaper is anders.

Een ding staat vast: je ’s avonds neervlijen op een GELTEX®-matras is iets waar je de hele dag naar kan uitkijken. Met de GELTEX®-garantie beloven we elke slaper de beste slaapervaring, elke nacht opnieuw.

Ontdek onze GELTEX® garantie