Inspiratie slaapkamer

Inspiratie

Meestal breng je zo’n acht uur per dag in je slaapkamer door. De dag loslaten en wegdommelen in een harmonieuze, elegante setting is essentieel voor een goede nachtrust. Met talloze stylingtips en uitgebreid interieuradvies geeft Beka® je volop inspiratie. Zo maak jij van je slaapkamer de plek waar je elke avond opnieuw volledig tot rust komt. De beste plek ter wereld.

Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen.

Nachtangsten en nachtmerries bij kinderen

Lees meer
Hoe laat je je kinderen weer wennen aan een regelmatig slaappatroon voor het nieuwe schooljaar?

De start van een nieuw schooljaar: hoe krijgen je kinderen opnieuw een regelmatig slaappatroon?

Lees meer
Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Hoe kies je de juiste matras voor jou?

Lees meer

#mybekaplace

Met #mybekaplace vind je altijd de juiste inspiratie, zodat ook jij kan vertoeven op de mooiste plek ter wereld.

Ontdek meer inspiratie op

Magazine Mijn bed

Mijn bed

Magazine Mijn bed

Met Mijn bed blijf je op de hoogte van alle trends in de slaapwereld. Het magazine biedt een exclusieve blik achter de Beka®-schermen, geeft handige tips en laat de bekendste slaapexperts aan het woord. Benieuwd hoe je het ideale hoofdkussen kiest? Wil je wegdromen bij de mooiste slaapkamers? Of wil je weten welke bedrituelen zorgen dat je kroost sneller in slaap valt? Lees het magazine online of haal jouw exemplaar op in een van onze Beka®-verkooppunten. 

Hofleverancier van België

Beka® mag zich officieel ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’ noemen. Die titel wordt toegekend door de Belgische koning en is een waar voorrecht. Het laat zien dat er een groot vertrouwen is in de leverancier en in wordt gesteld, alsook van de kwaliteit van de diensten en producten die door hem worden verleend en geleverd.